Bio-even NL2019-04-30T12:31:08+00:00

Bio-even NL

Bio-even is een homeopathisch middel op basis van zuren (w.o. mierenzuur en citroenzuur) En kruidenextracten (w.o. kamille, weegbree, thijm. Zonnedauw enz)

Bio-even bewerkstelligt een optimale verzuring in een organisme en daardoor een verhoogde weerstand.

Vooral de zuren zorgen voor het “schonen” van het lichaam: de afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd. Als de duiven meerdere dagen mand gehad hebben. Is het risico groot dat ze wat oppikken. Bij thuiskomst doet u Bio-even in het drinkwater en ziektes hebben weinig kans. Als het lichaam “schoon” is voelt de duif zich beter, heeft daardoor meer weerstand en zal ook peter presteren.

Bio-even is beslist geen medicijn, maar zuiver ene homeopathisch middel om de duif gezond te houden. Mochten de duiven iets onder de leden hebben, eerst zorgen dat dit in orde komt en dan pas beginnen met Bio-even.

Als u met Bio-even begint adviseren wij u dit eerst 14 dagen elke dag te gebruiken en daarna 3 dagen per week.

Bio-even kan altijd gegeven worden, welke stand de duiven ook hebben en hoe oud zo ook zijn. Bio-even zorgt ervoor dat u minder medicijnen hoeft te geven, omdat ze gezonder blijven.

Zelf heb ik vele jaren ervaring met Bio-even. Ik ben er zeer tevreden over en de resultaten zijn ernaar. Nogmaals: door Bio-even ga je niet harder vliegen, maar omdat de duiven gezonder zijn en zich dus lekkerder voelen, presteren ze beter!

De dosering is 1 ml per liter drinkwater. Met 1 liter Bio-even kunt u dus 1000 liter drinkwater doen. Zuinig in gebruik en gemakkelijk toe te dienen. Zelf gebruiken wij een oud injectiespuitje om te doseren. Een maatglaasje kan ook.

Ik ben beslist geen firma die op winst uit is, slechts een gewone duivenliefhebber, net zoals u.

Bij toeval kwam ik met dit product in aanraking en ik ben het gaan uitproberen op de duiven. De resultaten bleven niet uit. Na enkele reportages in duivenbladen, waarin ook je medische plaatje naar voren komt, begon de vraag naar Bio-even.

De firma waar het vandaan komt is niet op verkoop van kleinverpakkingen ingesteld. Zodoende benaderen zij ons om te vragen of wij interesse hadden in wederverkoop, ook omdat wij het uitgetest hebben op de duiven.

Omdat het product ons zo goed bevalt en omdat wij ook andere duivenliefhebbers hiervan willen laten profiteren zijn wij met de verkoop van Bio-even begonnen. Wij hebben nu de alleen- verkoop in Nederland van Bio-even aan duivenmelkers.

Bestel hier het product